Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арестуваха 18-годишния, заподозрян за убийството в Пазарджик

Закон и ред

Арестуваха 18-годишния, заподозрян за убийството в Пазарджик

Арестуваха 18-годишния, заподозрян за убийството в Пазарджик - Tribune.bg
Снимка:

След издирване е открит в София

Задържан е 18-годишният, заподозрян за убийството на 21-годишен в Пазарджик, съобщиха от полицията, цитирани в bTV. Престъплението беше извършено вчера – след спречкване на улица в областния град между двама младежи единият извадил нож и пробол другия. На път към болницата пострадалият почина.

Извършителят избягал с лек автомобил местопрестъплението и се укрил. Криминалистите установиха още вчера самоличността на нападателя – 18-годишен от Пазарджик.

След издирване е открит и арестуван в София.

Снощи в Параджик се проведе протест с искане за справедливост за убития Ангел.  

Ето какво написаха организаторите: "Отиде си един Ангел....Отиде си едно добро момче, чийто живот беше несправедливо отнет. Няма думи, с които можем до опишем болката и мъката, които са ни сковали. Още не можем и не искаме да повярваме на това, което се случи. С нищо не предизвикал нападателя си Ангел стана жертва на жестока агресия, а неговият убиец е още на свобода.

Искаме справедливост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона". Група близки приятели на Ангел се събраха на мълчаливо бдение на лобното му място в кв. “Запад“. Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети