Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арестуваният „перничанин“ се оказа Веско „Дупестия“ от Бяла Слатина (ВИДЕО)

Закон и ред

Арестуваният „перничанин“ се оказа Веско „Дупестия“ от Бяла Слатина (ВИДЕО)

Видео с арест на протестиращ на днешната демонстрация на „жители на Перник“ се споделя в социалните мрежи. Клипът е заснет и се разпространява от групите на ПП „Възраждане“, които бяха и организатори на протеста.

Сърцераздирателни викове „Помощ“ огласяват видеото, което подозрително изглежда добре планирано и инсценирано.

Оказва се обаче, че както лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, така арестантът нямат нищо общо с Перник, а само търсят повод за предизвикване на напрежение.

Кой е Костадин Копейкин, който опита да щурмува МРРБ?

Човекът от видеото се казва Веселин Вешев. Родом е от Бяла Слатина, но живее във Варна отдавна. Викат му Веско Дупестия. Активен състезател по силов трибой е.

ПП ПП "Възраждане"

Има ферма за животни във Варненско село и дял във фитнес зала.

Арестуван е днес, защото е ударил полицай.

Вешев е и активен потребител в руската мрежа ВКонтакте.  

ВКонтактеВКонтакте


Коментари (4)

РУМЕН НИКОЛОВ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЕРИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? АКО ИСКАТЕ ВЛАСТТА ИМАТЕ ШАНС ДА НАПРАВИТЕ ТОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА НЕЗАКОННИ! НЯМАТЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТАЧКА! А ТЕЗИ ,КОИТО ПОСЕГНАХА НА ПОЛИЦАИТЕ ,ТЕЖКО ВИ! СЪД И ЗАТВОР ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ И СИ ВЗИМАЙТЕ БЕЛЕЖКА!
28.01.2020 07:30 / Отговор
Борислав умният Ако свалите правителството на омразния ти бат,какво ще стане,а умнико недообразован?Водопровод между София и Перник ще има през крив макарон.Иначе,това че си обсебен от Бойко Борисов е притеснително.Да не си скрит и неосъзнат гей?
28.01.2020 10:22 / Отговор
Д.д.д Тук трябва да играе бесилото първо зарочваме с парламента после с тъпите, не образовани свине,който смеят да се наричат наша полиция. Бесило за всички ви.
28.01.2020 19:11
ВВ Вие сте още един от безполезните онлайн весникарчета, които днес са тук утре ги няма. Примитивни душици, които се носят натам накъдето ги духне вятъра. Да за вас пиша, писачите на статията... От вас не излиза нищо качествено и автентично, вие не сте автори и никога няма да бъдете. Вие сте просто едни онлай папагали...
Дребни и нищожни същества, съжалявам ви...
30.01.2020 09:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още