Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Зюмбюлев: Нападението над Слави Ангелов прилича на това над служител на „Левски“

Закон и ред

Зюмбюлев: Нападението над Слави Ангелов прилича на това над служител на „Левски“

Зюмбюлев: Нападението над Слави Ангелов прилича на това над служител на Левски - Tribune.bg
Снимка:

За мен това е работа на фенове, предполага главният редактор на „24 часа“

Нападението над Слави Ангелов много напомня на това над маркетинговия директор на „Левски“ Цветан Вълчев от август миналата година. Това заяви пред bTV главният редактор на „24 часа“ Борислав Зюмбюлев.

„Този човек, когото не познавам, пак го причакват трима и го пребиват жестоко с прътове. Същото се случи и със Слави“, коментира Зюмбюлев.

Разследващият журналист и главен редактор на „168 часа“ беше нападнат и жестоко пребит от двама души във вторник вечерта в центъра на София. Ангелов е настанен в болница ИСУЛ, а извършителите все още се издирват. Състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

Вчера се чухме за кратко, защото жена му твърди, че се изморява от дълги разговори. Според жена му и него самия, е по-добре, вече няма отоци по очите, които са му пречили да вижда и това го е потискало много. Окуражих го и му пожелах здраве, каза Зюмбюлев.

По думите му инцидентът със сигурност не е грабеж, защото нищо не му е откраднато, а е носил лаптоп със себе си.

„Само мога да допускам какви интереси е засегнал. За мен това е фенска работа, както и при Цветан Вълчев. Това е съвпадението. Колегата Кирил Борисов написа, че подобно нападение струва между 500 и 2000 лв. Може да бъде всеки. Има такива паравоенни структури сред запалянковците, което е ужасно. Бих квалифицирал нападението като мародерство, защото се случва в ситуация на извънредно положение.  Това престъпление трябва да бъде разкрито бързо и наказано строго за назидание, защото недопускането на мародерство е много важна част от това да останем нормални хора в състояние на извънредно положение“, коментира главният редактор на „24 часа“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати