Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Цацаров за убийството в Русе: Мобилизиран е целият експертен капацитет на МВР

Закон и ред

Цацаров за убийството в Русе: Мобилизиран е целият експертен капацитет на МВР

Снимка:

Все още няма съвпадение по ДНК, съобщи вътрешният министър

"Мобилизиран е целият експертен капацитет на МВР. Извършените действия са изключително брутални и изключително жестоки." Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров, който е в Русе заедно с вътрешния министър Младен Маринов. Поводът е работно съвещание относно работата по разкриването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на телевизия TVN.

„Не изключваме нито една от версиите. Не изключваме нито версия, свързана със случайно посегателство, нито версия, свързана с планирано посегателство“, обясни Цацаров. И обясни, че е направен анализ на всичко, извършено до момента по разследването.

„Нашата задача беше да направим анализ на всичко направено до момента. С колегите от Русе да планираме какво предстои да се прави. От трета страна- да окажем необходимата логистична помощ за осигуряване на експертизи и данни, като доказателства, които следва да бъдат изискани“, каза главният прокурор.

„Всички находки, които се изземват, незабавно се изпращат за експертиза“, обясни от своя страна вътрешният министър Младен Маринов.

Той съобщи, че все още няма съвпадение по ДНК. „Ако имахме съвпадение по ДНК щяхме да го съобщим веднага и щяхме да сме задържали извършителя. Работим и в тази посока“, каза Маринов.

Той също заяви, че разследващите не подценяват нито една от версиите за убийството.  


Коментари (1)

Ицо Намерете и разчекнете този звяр в затвора му е мястото
08.10.2018 17:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема