Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Черепа поздрави „смелостта“ на съдиите, които оправдаха Прокопиев

Закон и ред

Черепа поздрави „смелостта“ на съдиите, които оправдаха Прокопиев

Снимка:

Укриващият се в Дубай Васил Божков поздрави съдиите, които вчера оправдаха Иво Прокопиев, Симеон Дянков и Трайчо Трайков.

„Петровден е. Много се отрекоха от истината, но вчера част от тях отново приеха върховенството на закона. Поздравление за смелостта на Специализирания съд при вчерашното му решение. И в най-мрачните времена има светлина. Честит празник“, написа хазартният бос във Фейсбук.

„Невинен“ чуха вчера Прокопиев, Дянков и Трайков от Специализирания наказателен съд за продажбата на 33% държавен дял от електроразпределителното дружество EVN.

Според обвинението Прокопиев е подбудил Симеон Дянков да извърши престъпление по служба, а Трайков беше подсъдим за безстопанственост. Тезата на разследващите е, че държавата е била ощетена чрез умишлено занижаване на акциите на дружеството, продадени чрез борсата.  


Коментари (3)

коментар За черепа/бсп това означава справедливост!Мафиоти да не са осъдени сега от бкп/бсп са радостни защото от др.нинова през цялата бкп/бсп до черепа и мустака на това му казват:"истината възтържествува другарки, и другари!В България пак има справедливост която винаги ни съпътства"!
29.06.2020 13:03 / Отговор
кесо Череп, че българският съд е "най-хуманният съд в света" това отдавна е известно, но за всеки случай ти си стой при камилите за по-сигурно.
29.06.2020 13:04 / Отговор
От един дол дренки... Ха, ха, ха! Черепът подреди Прокопиев до себе си! Сбраха се сродните души.
29.06.2020 19:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още