Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Дадоха на съд дъщерята на Цар Киро

Закон и ред

Дадоха на съд дъщерята на Цар Киро

Снимка:

До 12 години затвор грозят Събка Рашкова

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт по бързо производство за Събка Рашкова. Тя е дъщеря на известния Кирил Рашков - цар Киро. На 24 февруари униформените я спипаха с хероин с общо тегло 2054,68 грама на обща стойност 184 921,20 лева. Според прокуратурата хероинът бил за разпространение.

По делото е установено, че на 24 февруари 2020 г., обвиняемата влязла с лек автомобил от Турция в България и отседнала в казино в гр. Свиленград. По-късно се обадила на племенника си, като му обяснила къде се намира и поискала от него да се срещнат в града и да я върне в Пловдив, където живеела. Обяснила, че е употребила лекарства и не е в състояние да управлява автомобила си. Той се съгласил.

Около 18,25 часа при полицейска акция на служителите на ОД на МВР – Пловдив, лекият автомобил, в който на дясната седалка пътувала обвиняемата, бил спрян за проверка край Пловдив, близо до транспортен възел „Войводиново“. При извършен обиск на обвиняемата ,под горните дрехи, обвити около тялото ѝ, са били открити и иззети пет пакета, облепени с кафяво тиксо, съдържащи хероин, както и два броя мобилни телефона. Тя е заявила, че наркотичните вещества са нейни.

По делото са изготвени експертизи, разпитани свидетели и др.Обвиняемата С.Р. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ от 28 февруари 2020 г. Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинена, е от 3 до 12 г. „лишаване от свобода“ и глоба от 10 000 лв. до 50 000 лв.  


Коментари (1)

ЕЛИ СТИГА С ТАЗИ СВЕЩЕНА ЗА БЪЛГАРИНА ДУМА "ЦАР"
ТОВА ГО ИЗМИСЛИХА КОМУНИСТИТЕ ДА УНИЖАТ НАШИТЕ ЦАРЕ ,ДА ГИ ПРИРАВНЯТ С ЦИГАНИТЕ

ПОНЕ КАЖЕТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЦАР................................
11.03.2020 15:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив