Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Десетки кражби и разбити коли в столичния квартал „Надежда“

Закон и ред

Десетки кражби и разбити коли в столичния квартал „Надежда“

Десетки кражби и разбити коли в столичния квартал Надежда - Tribune.bg
Снимка:

Набезите са основно в тъмната част на денонощието, като от автомобилите се крадат лични вещи и документи

За поредица от кражби и разбити автомобили сигнализират граждани в София. Случаите са от софийския квартал „Надежда“, а само за последните две седмици оплакванията от жители в района са десетки, съобщава bTV.

Според разказите на хората от квартала набезите са основно в тъмната част на денонощието, като от автомобилите се крадат лични вещи и документи.

„След един мой пост във „Фейсбук“ разбрах, че това нещо се случва в квартала от пет години, като те даже сезонно са като на работа. Много хора се свързаха с мен, за да разкажат своите истории. След многократни жалби в полицията, абсолютно нищо не се случва“, обясни потърпевшата Александра Дянкова.

По думите ѝ инцидентите се случват между 22 часа вечерта и 8 часа сутринта.

„Ние пострадахме преди четири години. Оставихме инцидентно багаж в багажника, тогава колата беше разбита. Подадохме сигнал в полицията, но след няколко месеца получихме писмо, че се прекратява производство и абсолютно никакъв резултат“, разказа друга потърпевша – Мария Божкова.

От СДВР заявиха, че не са наблюдава тенденция на зачестили случаи на разбити автомобили, въпреки това има постъпили няколко сигнала, по които в момента се работи.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети кражби
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети