Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Двама задържани при акция на МВР в София, иззети са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана

Закон и ред

Двама задържани при акция на МВР в София, иззети са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана

Двама задържани при акция на МВР в София, иззети са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана - Tribune.bg
Снимка:

Същевременно служители на сектор "Престъпления свързани с МПС" при СДВР са намерили два противозаконно отнети автомобила

При спецоперация на МВР на територията на столицата са извършени два ареста, иззети са над 1 кг амфетамин, кокаин и марихуана и са открити два противозаконни отнети автомобила, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

В района на ж.к. "Христо Смирненски" служители от сектор "Наркотици" в СДВР засекли 25-годишен мъж в момент на покупко-продажба на наркотични вещества. При последвалите процесуално-следствени действия криминалистите установили и 29-годишен, който според първоначалните данни доставял наркотиците.

При претърсване в търговски обект, стопанисван от него, както и при обиск на двамата мъже и клиентите, били намерени и иззети общо над 1 килограм амфетамин, известни количества марихуана и кокаин, електронна везна и голяма сума пари в различни валути. Двамата са задържани по образуваното досъдебно производство, привлечени са като обвиняеми и са им наложени мерки за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Същевременно служители на сектор "Престъпления свързани с МПС" при СДВР са намерили два противозаконно отнети автомобила. Единият от тях е открит в гаражна клетка в ж.к. "Студентски град", ползвана под наем от 41- годишен, а втория - в близост до жилището му в ж.к. "Дианабад". Мъжът е задържан в полицейския арест по образуваното досъдебно производство, работата по което продължава.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети