Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Един е обвинен за побоя над Християн в Охрид, прокуратурата иска постоянен арест

Закон и ред

Един е обвинен за побоя над Християн в Охрид, прокуратурата иска постоянен арест

Един е обвинен за побоя над Християн в Охрид, прокуратурата иска постоянен арест - Tribune.bg

Един от тримата биячи на Християн Пендиков в Охрид  е с повдигнато обвинение от прокуратурата. 21-годишният Християн бе пребит  в четвъртък вечерта от трима свои съграждани и получи тежки травми, заради което бе транспортиран с наш самолет до ВМА за лечение. Засега прокуратурата е повдигнала обвинение на 24-годишен младеж.

Според официалното съобщение на държавното обвинение, в кафе-бар в Охрид, заподозреният е приближил до маса, на която е седял Християн, ударил го по главата и му казал: "Не те е срам да се пишеш българин“, и се отдалечил. Няколко часа по-късно, когато Християн излязъл от заведението и вървял към колата си, 24-годишният, заедно с още две други непознати лица, го пресрещнали и нападнали, удряйки го по главата и тялото, като му нанесли тежки телесни повреди, опасни за живота, съобщи прокуратурата.

Тя ще поиска от съда в Охрид да определи постоянна мярка за неотклонение - задържане под стража за 24-годишния мъж.

Според съобщение на македонското МВР пък става ясно, че след предприети действия в координация с прокуратурата, са задържани охридчаните С.К., С.К. и И.С. "След цялостно документиране на случая и предаването му в прокуратурата в Охрид, ще бъде повдигнато обвинение", се твърди в полицейското съобщение.

Все още няма яснота дали останалите двама участници в побоя още са задържани или са освободени. 

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати