Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Евгени Иванов: Няма причина за оставката на Гешев, върши си работата

Закон и ред

Евгени Иванов: Няма причина за оставката на Гешев, върши си работата

Снимка:

Бих се притеснил, ако всички хвалят прокуратурата, заяви председателят на Асоциацията на прокурорите в България

„Не мога да възприема въпроса за призивите за оставката на Иван Гешев като актуален, защото не виждам причина за това“. Това заяви председателят на Асоциацията на прокурорите в България Евгени Иванов пред Нова ТВ.

„В едно свое изявление главният прокурор каза защо няма да подава оставка, а именно – защото си върши работата. Това не може да е повод за оставка“, категоричен бе той.

Запитан какво смята за влизането на прокурори в Президентството, той коментира: „Прокуратурата трябва да си върши работата така, както повелява законът. Не виждам нищо по-различно от това да се случва в тази ситуация. Напротив – колегите влязоха културно в сградата, свършиха си работата и излязоха“.

„Бих се притеснил, ако всички хвалят прокуратурата. Това би означавало, че не си вършим работата както трябва. Тъй като сега всички ни критикуват, аз съм по-скоро спокоен. Това означава, че работим", каза още той.  


Коментари (4)

Рот фронт https://faktor.bg/bg/articles/adv-lyudmil-rangelov-imame-namerenie-za-palen-blokazh-v-nakazatelnite-protseduri
14.07.2020 08:40 / Отговор
Американското посолство вече отсвири правителството и Гешев.
14.07.2020 08:54 / Отговор
кесо Вършел си бил Гешев работата. Абе, тоя чува ли се кво говори! Ролята на главния прокурор в Задунайска губерния България е да пази и помага на "патриотичната" червена олигархия, на "скъпата" ни руска пета колона и на "борческата" червена мутроландия. А той като почна едни "щуротии" не ти е работа, че той утре може да посегне и на Лукойл, само за това, че били забравили да плащат данък печалба откакто работят и дължат няколко милиарда на държавата, голям праз. И ако наистина влезев Лукойл кво праим тогава, как ще се оправдаваме пред таварищ Путин? Вършел си бил работата!
14.07.2020 09:08 / Отговор
Мария Димитрова След като нормалният българин позволява в последните дни да се разпада държавата не подкрепя Бойко на всяка крачка,
Който не подкрепя Гешев -значи българинът иска дебилни отрепки , да го командват освирепяли животни !! Тогава пожелавам на този български народ час по скоро да получи това което си е пожелал и изградил сам.Разкапана държава -терор кражби ,убийства и провокации ,предателства престъпления на всяка крачка. КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПСЕ И ДЪРЖАВЕН ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ ПО БЪРЗО В ЗАТВОРА?! А ГЕШЕВ БЪРЗО И НАЙ ПОСЛЕ ДА ПРАТИ ИНТЕРПОЛ В ДУБАЙ, ЗА ДА АРЕСТУВА И ДОКАРА В БЕЛЕЗНИЦИ НА РЪЦЕТЕ И КРАКАТА НА КРИМИНАЛНИЯТ ГНУСЕН ИЗРОД .ДО КОГА ДА ЧАКАМЕ ?????
14.07.2020 12:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още