Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Калканджиева: Всички действия от моя страна бяха да защитя дома и детето си

Закон и ред

Калканджиева: Всички действия от моя страна бяха да защитя дома и детето си

Калканджиева: Всички действия от моя страна бяха да защитя дома и детето си - Tribune.bg
Снимка:

„Мис България“ 1995 ще бъде съдена за дребно хулиганство

„Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай“. Това заяви Евгения Калканджиева в профила си в Инстаграм.

Припомняме, че след скандал със съседите ѝ - Ралица и Маги Захариеви, Жени Калканджиева беше арестувана. Преди две седмици съпругът ѝ също беше арестуван за побой на друг съсед.

„Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител“, категорична е тя.

Бившата „Мис България“ се обърна към медиите с молба да не стоят пред вратата ѝ.

„Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. Дотогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания“, пише Жени Калканджиева.

По думите ѝ това е поредната провокация на съседите ѝ, която се превръща в част от системен тормоз не просто за нея, а и за семейството ѝ. Тя моли да бъде разбрана не само от онази част от хората, които имат подобни на нейните проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Жени Калканджиева уверява, че в момента се води разследване, че не е задържана и освобождаването ѝ от ареста не е срещу парична гаранция.

„В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда. Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви“, заявява още тя.

Мис България 1995 преспа в ареста и на следващия ден се изправи пред съда по бързата процедура заради дребно хулиганство, което обикновено се наказва с глоба. Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни, защото се търсят още свидетели.


Коментари (1)

k Докога ще ни занимавате с тази провиснала пача?
07.05.2020 16:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема