Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Георгиев и Вешев от „Възраждане“ сами ще се откажат от имунитета си

Закон и ред

Георгиев и Вешев от „Възраждане“ сами ще се откажат от имунитета си

Георгиев и Вешев от Възраждане сами ще се откажат от имунитета си - Tribune.bg
Снимка:

„Народните представители на „Възраждане“ - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни“, обявиха от партията в съобщение до медиите.

Случаят е отпреди три години след протест на  „Възраждане“ пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). Двамата бяха задържани от полицаите.

Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица.

„При положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие.  Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест. Нови протести предстоят и  призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в „маша“ в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство“, пишат „Възраждане“.

Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото  са невинни, завършва съобщението.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети