Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Гешев отиде в Мездра, където беше простреляно 8-годишно момче

Закон и ред

Гешев отиде в Мездра, където беше простреляно 8-годишно момче

Снимка:

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов посетиха град Мездра и се срещнаха с ръководството на прокуратурата във Враца. Поводът за посещението на Гешев е случаят, при който беше открито мъртво 8-годишно дете.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност, че „ще бъде проведено бързо и всеобхватно разследване, което в максимално кратки срокове да разкрие обективната истина по случая“.

Една от версиите е, че загиналото момче е убито с пушка – собственост на задържания по случая. Детето беше простреляно на 8 януари.

Арестуваният е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Гешев и Иванов се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функциите районен прокурор на Районна прокуратура –Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, директора на ОДМВР-Враца старши комисар Янко Янкулов, началника на районното управление в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още