Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Гешев: Решението на КС отговаря на всички наши въпроси. Аз съм доволен

Закон и ред

Гешев: Решението на КС отговаря на всички наши въпроси. Аз съм доволен

Снимка:

Конституционното решение отговаря на всички наши въпроси. Аз съм доволен. Стана ясно, че прокуратурата е спазила и спазва законите. Как ще бъде приложено конституционното решение, ще решат съответните прокурори по отделните казуси.

Това заяви главният прокурор Иван Гешев в коментар по произнасянето на КС, че действащ президент и вицепрезидент могат да бъдат разследвани, но не може да им бъдат повдигани обвинения, предаде БГНЕС.

Днес Гешев е в Ямбол, където се провежда специализирана полицейска операция и където е разкрита една от най-големите и модерни нарколаборатории на територията на страната.

Рухна митът за всесилния и неподлежащ на контрол главен прокурор, посочи още Гешев. Той призова медиите да прочетат решението на Конституционния съд.  


Коментари (7)

Пелагия Наистина е добре някои журналисти преди да пишат свободните си съчинения да прочетат законово как стоят нещата първо.
31.07.2020 17:18 / Отговор
Чичо Мишо Защо да се мъчат с някакви закони. Нали се разбра - като не знаят, да си измислят. Още повече, че това си е ежедневна практика. Те си го казаха.
31.07.2020 17:33
Колхозникът май, освен че е неграмотен, но е и уникално тъп. За него всички хора са потенциални престъпници. Човек, избран мажоритарно, с висока чест, интелигентност, достойнство от над 2 милиона българи, това означава, че колхозникът смята, че сме престъпници, това е жестоко омерзение. Просто изпитвам погнуса от толкова долни същества. И онзи псевдо конституционалист Близнашки, защо Радев не отправил порицание към Божков, Василев и Прокопиев. Радев да не им е родител или класен ръководител. Що за идиотия. Видно е, отвсякъде, че конституцията е дефектно зачената. Нова конституция е необходима за България. А този бил доволен от отговорите. Тези отговори на КС са противоречиви, тъй като тълкуват едновременно НПК и конституцията.
31.07.2020 21:30 / Отговор
Цветка Конституцията не е дефектна ,дефектен е президента,който не я спазва!
01.08.2020 02:34 / Отговор
Видовден Комунягите са заковани,тъпанарът рр също най-вече.
01.08.2020 05:20 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ АЗ, НЕ СЪМ ДОВОЛЕН!
ОТМЕНЯМ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА!
ДРУГАРЮ ГЕШЕФФФ, ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА, МОЛЯ!
СВЕЩЕННИ КРАВИ НЕ-МА :)
https://www.youtube.com/watch?v=MfdEvydqyB8
01.08.2020 11:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още