Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Главният прокурор: Прокуратурата отчита спад на кражбите на автомобили

Закон и ред

Главният прокурор: Прокуратурата отчита спад на кражбите на автомобили

Главният прокурор: Прокуратурата отчита спад на кражбите на автомобили - Tribune.bg
Снимка:

В Преслав се провежда спецакция срещу битовата престъпност

Прокуратурата отчита спад на кражбите на автомобили, както и на ало измамите, обяви във Велики Преслав главният прокурор Иван Гешев. В града се провежда мащабна спецакция срещу битовата престъпност, която обхваща три общини на територията на област Шумен, съобщи „Дарикнюз“.

„Благодаря на колегите от МВР, защото заради извънредното положение ситуацията е много тежка. Въпреки трудностите работата продължава и се отчита спад на кражбите и грабежите. Имаше дни, в които кражбите на автомобили бяха по 30 само в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една”, изтъкна Гешев.

Главният прокурор отчете като огромен успех по-малкото случаи на телефонни измами. Тази година те са 30, а според Гешев толкова е бил броят им за ден преди години.

„Прокуратурата, заедно с партньорите от МВР, смята да намали до минимум битовата престъпност”, ангажира се главният прокурор.


Коментари (1)

Тартаковер Този очевидно ще се окаже празен дърдорко, злобен и примитивно арогантен полицай. Едва ли в задълженията на гл. прокурор влизат хвалби, колко е намаляла престъпността, кражби на коли, телефонни измами... Всеки среднограмотен човек в държавата знае, че ограничаването на престъпността е основно задължение на други институции и те трябва да се хвалят за намаляването и. Те не го правят, следователно не са много убедени в тези изложения.
Този вероятно се вдъхновява от легендарната фигура на един друг Гешев. Никола Гешев-брилянтен полицай, митична фигура в периода между двете световни войни. За съжаление освен фамилията с нищо друго не може да се докосне до онзи интелигентен шеф на Обществената безопасност. Този се доказа като жалък примитивен дърдорко, комплексар втренчил се в извисяващата се далеч над него фигура на Президента.
28.07.2020 13:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати