Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Горан Благоев съди Емил Кошлуков заради свалянето му от ефир

Закон и ред

Горан Благоев съди Емил Кошлуков заради свалянето му от ефир

Горан Благоев съди Емил Кошлуков заради свалянето му от ефир - Tribune.bg
Снимка:

Юристи на Цветанов готови да поемат делото

Журналистът Горан Благоев, който стана един от учредителите на "Републиканци за България" на Цветан Цветанов завежда дело срещу генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, съобщава Lupa.bg.

Действието идва, след като Благоев беше свален от ефир и на фона на промени в програмата на обществената телевизия. По информация на Lupa.bg искът в съда нямало да е само за възстановяване на работата на Благоев, а и за финансово обезщетение за нанесените вреди.

По-рано днес Цветан Цветанов оформи и изпрати позиция на партията си до президента, премиера, председателя на Народното събрание и председателя на СЕМ относно свалянето от ефир на Благоев.

Според „Републиканци за България“ това било“акт на лична саморазправа, извършен от ръководството на БНТ към техен съмишленик. Това целяло „единствено дискредитирането на един от най-популярните телевизионни водещи в БНТ“.

Организацията на Цветанов намира това за политическа репресия, защото нямало логическа обосновка как са стигнали до извода, че предаването е „изчерпало своя ресурс“.

„Изчерпването“ на предаването явно се дължи на обстоятелството, че г-н Горан Благоев е един от учредителите на ПП „Републиканци за България“, се посочва в позицията на републиканците.

Те допълват, че Горан Благоев никога не е коментирал пряко или косвено актуални политически партии. За проявено от него в работата му партийно пристрастие не би могло да става и дума, тъй като ПП „Републиканци за България“ е в процес на учредяване, не е завършило производството по регистрацията й в съда и тя все още не е субект на правото.

Генералният директор имал лично отношение към г-н Горан Благоев, а сегашният състав на УС на БНТ се състои изключително от бивши съпартийци на г-н Емил Кошлуков от ПП „Новото време“, на която и той се явява учредител и председател от 2004 г. и 2009 г. , пише още в позицията


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Анастас #

Горан Благоев си направи Ритуално Сепуко
като се изтъпани на трибунката на Говнарското Трио.
Не съм предполагал такова Падение .... но ...
- Никога не е късно да станеш за Резил !

(заупокойно)
.
14.10.2020 20:32 / Отговор
Падение! Ооо, бедни Благоев! Какви скрити демони са разяждали православната ти душа???
14.10.2020 21:49 / Отговор
И какво е падението му? Неговото предаване беше образователно- културно, а не религиозно. Много балансирано, водено с любов.
15.10.2020 17:00
Да! Не се прави на "дръж ми шапката". Не става въпрос за качеството на предаването му, а за несъвместимите му с постулатите на това предаване с последващите действия на Горанов - търсене мъст по площадите на трибунката на отровното смрадливо трио и начело на партията на озлобения ренегат Цветанов!
16.10.2020 12:38
Стефан Благоев сам си се потопи в нищото. Направи го ритуално. Зееше по мегданите, блювайки срещу светия Синод, в компанията на атеисти, кривоверци, маловерци и иноверци. Започна това падение още преди 2016 година. Дадоха му се десетки възможности да се покае и коригира. Но не би. Обсебеният от света Горан упорито настояваше да ни изправи пороците, съдейки, сочейки с показалец. И сега, ПАК СЪДИ. Възнамерил да се изправи в светския съд. Нас ни учеше лицемерно да предпочитаме извънсъдебни решения на споровете; както това подобава на добри християни. Но той ще подаде иск в съдилище.
За това пък, че се овъргалял в проекта на Цецо певецо, направо не ми се коментира. Благоев се превърна в жива илюстрация на израза, че Бог не наказва, но отнема разума на особено горделивите; и оставени сами на себе си, те скоро намират погибел, напътени по пързалките към пъклото. Каквото сам си сториш, никой не може.
15.10.2020 11:18 / Отговор
И защо да се покаже, с нищо не е съгрешил. Най- доброто предаване, което гледах 15 години. Водещият е благороден, интелигентен, тъй като не съм учила вероучение, доста от православието го научих от него. А последната събота като го видях този Милков и ухиленият от Синода секретар, веднага изключих телевизора. Такова лицемерие! Оставка на всички от Кошлуков, управителен и обществен съвети! И на СЕМ също.
15.10.2020 16:56
Ама той Светият синод е масонска и ДС ложа.
15.10.2020 16:57
Stefan Любезна, не се подвеждайте лекомислено. Разбирам ви, бях като вас. Фарисейският квас е особено опасен, пазете се.

Христовият изобличава. Затова е мразен и гонен, подиграван и осмиван. Лъжехристовият мазни, гали сетивата, външно е безупречен, харесва се, умира да се хареса.

Вижте как прекрасната Теодора, впрочем, много често канена в студиото на Благоев, добре описва фарисейския квас:

Иисус ни казва: „Пазете се от фарисейския квас, който е лицемерие” (Лука 12:1).
16.10.2020 10:21 / Отговор
Stefan Фарисеинът има съзнанието, че има гарантирано единомислие с Бога. Фарисеинът е чужд на всякакво усъмняване в собствената правота и вяра. Неговите разбирания за света и за Бога са непоклатими. Неговият поглед е насочен винаги навън и никога навътре. Той вижда единствено сламката в чуждото око и никога - гредата в своето.
Хранителната среда на фарисеина е съзнанието, че е винаги на правилната страна и от него се изисква единствено да спазва правилата, нормите, каноните. Един от основните му белези е, че той е вгледан единствено в себе си.

https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100658/catid,120/id,17048/view,article/
16.10.2020 10:24
Stefan Това именно е най-коварното и опасното, че фарисейският дух представлява квас. На друго място, когато говори за царството Божие, Христос казва, че малко квас заквасва много тесто. Квасът има това свойство – да бъде само капчица, а да проникне навсякъде. А фарисейският квас има свойството да отрови всичко, да го преобърне в неговата противоположност. Фарисейският квас е външна, фалшива праведност. Фарисейският квас фалшифицира и подменя всичко – целият живот, дори царството Божие.
Основният му белег, може би най-опасният, е, че е трудно да бъде точно уловен, идентифициран, дефиниран. Фарисейският квас е като скрита болест, чиито симптоми се диагностицират трудно и са смъртоносни.
16.10.2020 10:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати