Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Хванаха банковия обирджия, дължал пари

Закон и ред

Хванаха банковия обирджия, дължал пари

Хванаха банковия обирджия, дължал пари - Tribune.bg
Снимка:

Засилват полицейското присъствие край банките в големите градове

Столичната полиция хвана мъжа, който е обрал вчера банков клон на бул. „Цар Борис III“.

„Още в рамките на вчерашния ден извършителят беше установен и задържан. С него работиха колегите цяла нощ. Благодаря за бързата реакция не само на колегите от СДВР, но и от ГДНП, които неизменно се включват при такива тежки криминални престъпления“, каза ясно по време на брифинг на главния секретар на МВР Ивайло Иванов.

Бандитът дължал пари. Това е бил и мотивът за обира на банката. Решил, че най-лесно може да разреши проблеми с борчовете си като обере банка.

По неофициална информация при обиск в дома му са намерени част от парите.

„Според нас към този момент имаме безспорни доказателства“, коментира още Иванов. По думите му трябват съвместни действия, за да се сведат до минимум посегателства срещу банките.

„Ще засилим полицейското присъствие в големите градове на страната, където има банкови офиси и фирми, опериращи с големи финансови средства“, каза главният секретар на МВР.

И допълни:“Приоритетно ще се обхождат от нашите патрули банковите офиси. Териториална полиция ще посетят всички обекти, които са в денонощен режим на работа“.

За грабежа на чейндж бюро в Шумен, главният секретар каза, че има заподозрени, които са обявени за издирване. За грабежа във Враца същото се отнася, обявени са за издирване заподозрените. По отношение на снощния грабеж в денонощен магазин в кв. „Изток” в София Иванов каза, че не са установили безспорно извършителя, но имат насоки.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети