Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря (ОБНОВЕНА)

Закон и ред

Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря (ОБНОВЕНА)

Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

При задържането е оказал съпротива

Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря, съобщава NOVA телевизия. 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов от Сливен беше търсен за жестокото убийство на дете, станало вчера.

"Потвърждаваме, че той е извършителят на жестокото убийство. При задържането е оказал съпротива. Откаран е в сливенската болница", каза главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов.

Пред NOVA две момчета от селото разказаха, че са тръгнали и те да търсят заподозрения. Неочаквано се оказали в центъра на събитията, докато полицията преследвала Трифонов. По думите им униформените простреряли мъжа, той се скрил в изоставена къща, а после бил задържан. Едно от момчетата разказа, че се озовало близо до Трифонов по време на преследването и хвърлило по него камъни и дървета. 

7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село.

Трифонов е единственият заподозрян за изнасилването и пребиването на момиченцето. Той е криминално проявен. "Осъждан е и е лежал в затвора за прояви на блудство към негова близка", съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов.

Трифонов е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование.

Очаквайте подробности!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати