Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Костадинов се оплака от репресия – прокуратурата му повдигнала обвинение, защото смята да протестира срещу ковид мерките

Закон и ред

Костадинов се оплака от репресия – прокуратурата му повдигнала обвинение, защото смята да протестира срещу ковид мерките

Снимка:

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви, че има повдигнато обвинение от прокуратурата. Според него причината е, че само след няколко дни той е обявил, че ще прави протест срещу ограничителните мерки.

Недоволството си щял да изрази на 11 септември от 12:00 часа на пл. „Народно събрание“ в София, като обвинява служебното правителство на Румен Радев, че си служи със същите средства, както правителството на ГЕРБ и ВМРО.

Какво е повдигнатото му обвинение обаче не става ясно. Според него обаче, държавното обвинение се е задействало, защото са разбрали, че Костадинов ще протестира.

Припомняме, че срещу него тече разследване за присвояване на средства от държавната субсидия, която беше отпусната на партия „Възраждане“. След журналистически репортажи стана ясно, че Костадинов си е закупил луксозна вила на Варненското езеро, а съпругата му пък нов апартамент. Лидерът на „Възраждане“ участваше и в протестите от миналото лято, но тогава срещу него обвинения не бяха повдигани.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още