Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Кристиан Николов: Моля за по-лека мярка, за да си завърша образованието

Закон и ред

Кристиан Николов: Моля за по-лека мярка, за да си завърша образованието

Кристиан Николов: Моля за по-лека мярка, за да си завърша образованието - Tribune.bg
Снимка:

Според адвоката му не може да се докаже, че той е карал

Умолявам съда за по-лека мярка, за да мога да завърша образованието си, няма да се укрия или да извърша друго престъпление. Това каза пред състав на Софийския градски съд Кристиан Николов, който причини тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков, предаде БГНЕС.

Съдът гледа мярката за неотклонение на 22-годишния мъж, за когото бе установено, че е шофирал под въздействието на четири вида наркотици в кръвта.

Според адвоката му Любомир Таков материалите по делото не били достатъчни, за да се направи предположение за авторството на престъплението.

Според него разследващите разполагали само с предположения, но не и категорична сигурност кои лица имат отношение към трагедията.

Не можело да се смята, че е установено, че Николов е водачът на "адитото", и можело да се смята, че друг е управлявал колата. Адвокатът обвини дори свидетели и очевидци на катастрофата, които се опитали да помогнат на Милен Цветков, като по думите му те имали неадекватни действия, като извадили журналиста от колата и го завели до тротоара, въртели главата му, правили му сърдечен масаж и положили тялото му в неправилно положение.

Адвокатът поиска от съда свобода за Кристиан Николов или в краен случай да му бъде наложена мярка за неотклонение "домашен арест".


Коментари (3)

Елемаг Адвокат на дявола
22.04.2020 22:17 / Отговор
k Мда-а-а-а, там на светофара сигурно е бързал да се прибере и да учи за изпити, нали?
22.04.2020 22:42 / Отговор
Сем От тук нататък кому е нужно твоето обучение и изобщо кому си нужен такъв? А колкото до адвоката-нямам думи!--Но----има един по-голям съдия там-горе и той може да забави-но-никога няма да забрави алчните мошеници.
23.04.2020 08:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема