Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Приятелите на Кристиян Николов с обвинения, че са крили факти от разследващите

Закон и ред

Приятелите на Кристиян Николов с обвинения, че са крили факти от разследващите

Приятелите на Кристиян Николов с обвинения, че са крили факти от разследващите - Tribune.bg
Снимка:

Георги Иванов и Симона Цанкова са с парични гаранции по 10 000 лв.

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двамата младежи, пътували в автомобила, с който Кристиан Николов предизвика фаталната за Милен Цветков Катастрофа.

Георги Иванов и Симона Цанкова са обвинени, че „съзнателно затаили истина по отношение на станали им известни факти и обстоятелства, свързани с предмета на доказване по друго наказателно производство (воденото срещу Кристиан Николов за предизвикано от него ПТП след употреба на наркотични вещества и причинена смърт на друг участник в движението).“

На 21.04.2020 г. в Софийска районна прокуратура са докладвани материали, отделени и изпратени по компетентност от Софийска градска прокуратура, касаещи престъпни действия на двамата.

След преценка и анализ на наличните по делото доказателства е изготвено постановление за привличане към наказателна отговорност на на младежите, съобщиха от прокуратурата.

Спрямо обвиняемите са взети мерки за неотклонение - гаранция в пари в размер на по 10 000 лева за всеки.

Разследването продължава.  


Коментари (2)

Ицо Това същество сега от малък е лъжец и страхливец, избягал от престъплението, защото видиш ли се бил уплашил. После след като е преминало действието на наркотичните вещества се бил предал и започнал най-безобразно лъжесвидетелстване. И това изчадие докато стигне до зряла възраст ще живее на свобода с ясната мисъл, че е излъгал и ще си мисли, че това е правилно. Да не се поема отговорност!
22.04.2020 13:30 / Отговор
Ицо Какво си се уплашил, ти не си бил адекватен, ако беше щеше да останеш за да видиш какво се е случило, имали ли пострадали !?
Това хвърчило седнало да се вайка пред медиите, че всичко изписано било лъжа. Затвор за тия го. .ари без извинение.
22.04.2020 13:38

Добави коментар
Топ новини

виж още