Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Лечева: Минаха 13 години от опита за покушение. Чакам справедливост

Закон и ред

Лечева: Минаха 13 години от опита за покушение. Чакам справедливост

Снимка:

Манол Велев беше прострелян в главата на 11 юли 2007 г., предполага се, че зад поръчката стои Васил Божков-Черепа

Депутатът от БСП Весела Лечева коментира опита за убийство срещу съпруга ѝ Манол Велев.

„Където и каквото трябва съм казала. Минаха 13 години от опита за покушение. Чакам справедливост. Този тип престъпления се доказват трудно. Искам да вярвам, че прокуратурата има силата да стигне докрай, че това е един работещ орган, една институция, в която гражданите усещат подкрепа и сигурност”, поясни Лечева пред Нова ТВ.

Тя сподели, че се опасява, че хората ще останат измамени накрая.

„Ясно се вижда опитът за прокрадване на друг сценарий, който ще бъде опасен за управлението на държавата. Говоря за това, което излезе в медиите за хора, които се укриват в далечната арабска държава”, каза още  зам.-председател на ПГ на „БСП за България“.

„На площада има толкова млади хора с искания за по-добър живот. Искам те да имат безоблачно бъдеще и да се чувстват сигурни в страната, в която живеят. Но на протестите има и такива, които имат свой сценарий – хора, които са олицетворение на миналото и ползват брутален метод на живот и управление, за да придобият икономическо влияние. Отдавна сме минали този етап от развитието на държавата и не трябва да се връщаме към него”, подчерта народният представител.  


Коментари (2)

коментар И въпреки всичко играеш по свирката на Черепа с протести в защита на бсп!Кажи на твоите съпартийци кого защитават или парите на Черепа ти пълнят джоба и си мълчиш!Застани срещу Череповия "'протест"' ама не ти стиска нали!Пачките пари са ти по-важни!
17.07.2020 11:59 / Отговор
Джедай Тотю Лечева, докато седиш разкрачена между двата стола – този на БСП, защитаващ Божков и този, на който те насадиха с покушението срещу Манол Велев, бял ден няма да видиш! Или си гледай партийната работа или семейната чест и достойнство! Двете едновременно няма как да стане! И, между другото, изпусна Божков да му покажеш колко си добра с пушката, докато беше тук!
18.07.2020 15:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема