Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за измама на Мегз

Закон и ред

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за измама на Мегз

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за измама на Мегз - Tribune.bg
Снимка:

Рончев: Тя се опитва да ми открадне бизнеса, обсебила е фирмата ми

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за застрахователна измама срещу дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на бизнесмена Румен Рончев. В залата беше и съпругата на транспортния бос, която на въпрос какви са отношенията на мъжа ѝ с Мегз, отговори: „Тя му беше любовница, тъй да се каже“.

Последва и още един шокиращ момент около сагата. Съпругата Зорница съобщи, че Мегз обсебила семейните фирми, била се самонастанила в офиси и не допускала никого там. За тези твърдения били сезирани и разследващите органи. „Това е нейна схема от преди 3-4 месеца. Докато аз съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми“, каза самият Рончев. Съпругата му потвърди, че имало прехвърляне на дялове от момента, в който Рончев бил вкаран зад решетките.

Само преди дни Мегз написа във Фейсбук: „Преди около 2 месеца мъжът ми ме покани да управлявам бизнеса му заедно с него. Някой друг път ще ви разказвам колко трудно решение беше това. Сега искам просто да уточня, че от около 8-9 месеца живея интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отделям почти цялото си време там.“

Рончев твърди, че Мегз влязла в офиса му, като иска 51 % от фирмите му и се разпорежда с банковите му сметки.

Съдът реши да го остави в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Каканашева – Антон Лесов, както и срещу Мегз.

В края на септември 2018-а година Мегз обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G 350“. Джипът е лизингов. Твърди се, че дизайнерката не плащала вноските, защото имала финансови затруднения. После возилото било обявено за откраднато. Така се започнало и разследването за имама. В сряда на Мегз беше повдигнато обвинение. Тя беше освободена срещу гаранция от 10 хил. лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

сивата котка Да му се чуди човек на тоя Рончев как това недоразумение на природата, Мегз, му е любовница? Нещо по нея все още да е останало естествено? Пък и хитра,ама той глупав.
10.01.2019 21:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети