Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за измама на Мегз

Закон и ред

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за измама на Мегз

Снимка:

Рончев: Тя се опитва да ми открадне бизнеса, обсебила е фирмата ми

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за застрахователна измама срещу дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на бизнесмена Румен Рончев. В залата беше и съпругата на транспортния бос, която на въпрос какви са отношенията на мъжа ѝ с Мегз, отговори: „Тя му беше любовница, тъй да се каже“.

Последва и още един шокиращ момент около сагата. Съпругата Зорница съобщи, че Мегз обсебила семейните фирми, била се самонастанила в офиси и не допускала никого там. За тези твърдения били сезирани и разследващите органи. „Това е нейна схема от преди 3-4 месеца. Докато аз съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми“, каза самият Рончев. Съпругата му потвърди, че имало прехвърляне на дялове от момента, в който Рончев бил вкаран зад решетките.

Само преди дни Мегз написа във Фейсбук: „Преди около 2 месеца мъжът ми ме покани да управлявам бизнеса му заедно с него. Някой друг път ще ви разказвам колко трудно решение беше това. Сега искам просто да уточня, че от около 8-9 месеца живея интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отделям почти цялото си време там.“

Рончев твърди, че Мегз влязла в офиса му, като иска 51 % от фирмите му и се разпорежда с банковите му сметки.

Съдът реши да го остави в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Каканашева – Антон Лесов, както и срещу Мегз.

В края на септември 2018-а година Мегз обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G 350“. Джипът е лизингов. Твърди се, че дизайнерката не плащала вноските, защото имала финансови затруднения. После возилото било обявено за откраднато. Така се започнало и разследването за имама. В сряда на Мегз беше повдигнато обвинение. Тя беше освободена срещу гаранция от 10 хил. лв.  


Коментари (1)

сивата котка Да му се чуди човек на тоя Рончев как това недоразумение на природата, Мегз, му е любовница? Нещо по нея все още да е останало естествено? Пък и хитра,ама той глупав.
10.01.2019 21:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още