Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Майката на Северин в болница, не понесла срама

Закон и ред

Майката на Северин в болница, не понесла срама

Майката на Северин в болница, не понесла срама - Tribune.bg
Снимка:

Жена му пък се крие от линч в русенско село

Майката на обвинения в жестокото убийство и изнасилване на Виктория Маринова - Северин Красимиров влязла в болница в Германия, след като не понесла срама от случая, пише "Монитор".

„Свекърва ми е влязла в болница - нещо удар ли получила и аз не знам какво точно се е случило", разказала пред изданието жената на Северин - Емел Мехмедалиева. Тя пък се криела при роднини в русенско село и не смее да се върне в ромските махали "Тракцията" и "Селеметя" от страх да не бъде линчувана.

Чичо на Северин пък бил починал след ареста и повдигнатото му обвинение, разказват пред „Телеграф“ съседи. „Човекът не можа да преживее този срам“, твърдят те. Съседите са категорични, че не искат повече в махалата семейството на обвиняемия Красимиров.

Преди дни съдът в Русе реши, че Северин остава в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Първият довод на съдия Милена Пейчева беше, че има обосновано предположение за авторството на деянието, в което е обвинен Северин. Втората причина - ако бъде с по-лека мярка за неотклонение, може да извърши друго престъпление или да се укрие от органите на реда.

Служебният защитник на Красимиров – Иван Дойнов, също настоя клиентът му да остане в ареста, защото има опасност за неговата сигурност, ако излезе на свобода.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Илия Парев Урод да го разчекнат
22.10.2018 14:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети