Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Нито един адвокат не искал да защитава Северин

Закон и ред

Нито един адвокат не искал да защитава Северин

Нито един адвокат не искал да защитава Северин - Tribune.bg
Снимка:

Магистратите решават да оставят ли в ареста обвинения за убийството на Виктория

Нито един адвокат не е искал да стане защитник на Северин Красимиров, обвинен в жестокото убийство и изнасилване на журналистката Виктория Маринова. В списъка със служебни адвокати е имало седем юриста. Шест от тях са отказали Северин да се ползва от услугите им.

Последният в списъка е бил адвокат Иван Дойнов. Тъй като е последен в списъка, адв. Дойнов нямал право да откаже, както своите колеги.

Дойнов е завършил право в РУ „Ангел Кънчев” през 2015 г., като е бил сред отличниците във випуска с успех 5.79. Днес адвокатът работи в кантора в града и справка на сайта й сочи, че осъществява правна защита и съдействие в областта на гражданско, търговско и административно право.

Младият юрист ще застане пред съда със своя подзащитен още днес.

Прокуратурата ще внесе в съда в Русе искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Северин.

Вчера той бе преместен от следствието в София в Русе, където бе разпитан в присъствието на адвокати.Официално му бяха повдигнати и две обвинения – за изнасилване и за убийството на Виктория Маринова по особено жесток начин.

По непотвърдена информация Северин е разказал точно какво се е случило и е посочил мястото, на което е заровил телефона на жертвата си. Така следователите са успели да открият телефона на Виктория Маринова. Освен това има данни, че ДНК-експертизата е готовa и има пълно съвпадение.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети