Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Маринела Арабаджиева приета в интензивното на МВР болница

Закон и ред

Маринела Арабаджиева приета в интензивното на МВР болница

Маринела Арабаджиева приета в интензивното на МВР болница - Tribune.bg
Снимка:

Хипертония и припадъци измъчват хотелиерката

В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета в безсъзнание в интензивното отделение на МВР болница, съобщи агенция Пик. В момента няма информация за състоянието ѝ. От МВР отказват данни за здравния статус на конкретни лица.

Това е втори случай на приемане на бизнесдамата в болница,откакто Испания я екстрадира у нас и тя е в ареста. Нейни близки твърдят, че когато на 18 септември Арабаджиева е пусната „под домашен арест” с решение на Специализирания наказателен съд, тя е била на косъм да изпадне в кома. Втора инстанция, обаче отменя това решение и
хотелиерката остана в килията.

Маринела Арабаджиева има проблеми със сърцето и кръвното налягане, и неведнъж е колабирала в ареста, твърди и в-к ”24 часа”. Друг проблем на съпругата на туристическия бос Ветко Арабаджиев е загуба на съзнание и припадъци. От екипа ѝ са потвърдили, че тя е настанена в МВР болница.

Ветко и Маринела Арабаджиеви са обвинени в участие в организирана престъпна група и пране на пари. Двамата бяха задържани в Испания, където по-късно стана ясно, че са се укривали в къщата на Георги Семерджиев в Кабрера де Мар, в близост до Барселона.

За разлика от Арабаджиева Евгения Банева, също обвинена във финансови престъпления и пране на пари, бе освободена от прокуратурата заради здравословни проблеми.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати