Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мартин е признал: Бил е пиян и е удрял с камък Кристин

Закон и ред

Мартин е признал: Бил е пиян и е удрял с камък Кристин

Мартин е признал: Бил е пиян и е удрял с камък Кристин - Tribune.bg
Снимка:

7-годишното момиченце е починало заради тежка черепно-мозъчна травма

Мартин Трифонов е направил пълно самопризнание като обвиняемо лице. Това обяви говорителят на главния прокурор по случая Румяна Арнаудова. Тя посочи, че има законова възможност, ако подсъдимият направи самопризнания пред съда, тогава наказанието му да бъде намалено с 1/3.

Арнаудова съобщи и подробности от самопризнанията на Трифонов. Той е признал,  че е бил пиян и е удрял малкото момиченце с камък.

„Нямаме данни за ненавременна или неадекватна намеса на медицинския екип. Причината за смъртта на детето е тежка черепно-мозъчна травма с излив на мозъчно вещество, несъвместимо с живота”, обясни Арнаудова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

eqwe То половината държава е пияна ... Виж, ако беше напушен щеше всиииичко да е ясно. На мъртво пиян тръгнали тестове за наркотици да правят, но алкохола не считат за такъв ... Некомпетентните органи освен да отчитат статистиките за друго не стават. Все след случките се появяват. И разбира се, дори без да са ги питали ни е ясно, че се води " досъдебно производство" и се " извършват издирвателно-процесиални и следствени действия". 70 хиляди са бе ... 1 % от населението е в системата на МВР. А освен да паразитира и да покровителства корупцията и лошите практики ... нищо друго кой знае колко позитивно не виждам, че да мога да си затворя очите за друго... Легалната мафия... Нищо, нека всякакви подчовеци и полу-орки безчинстват по страната, но ресурса на Некомпетентните органи да бъде впряган за преследването на дечурлигата дето се напушват, и цялата тази трагикомедия бива наричана "борба срещу наркотиците". Ако има мислещи хора ще ме разберат.
21.08.2019 07:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети