Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъртвият пастир над с. Влахи е с огнестрелна рана в главата

Закон и ред

Мъртвият пастир над с. Влахи е с огнестрелна рана в главата

Мъртвият пастир над с. Влахи е с огнестрелна рана в главата - Tribune.bg
Снимка:

Пастирът, открит мъртъв, в къща на 10 км над с. Влахи, е с тежка травма на черепа, наподобяваща огнестрелна рана. Убитият няма законно притежавано лично оръжие, не е открито такова и при продължилият над 4 ч. оглед на криминалисти на място. Назначена е аутопсия, няма задържани, работата по случая продължава. Информацията е неофициална, но от първа ръка.

Все още няма официална информация каква е причината за смъртта на пастира, открит тази сутрин в мазе на къща над с. Влахи.

В 12.30 ч. започна огледа на къщата, в която тази сутрин в 6.40 бе открит мъртъв 33-годишен пастир на стадо говеда.

Следствената група от столицата, в която бе и съдебния лекар д-р Яни Златин, стигна на мястото в 12.30 ч., като последните метри изминаха пеш заради стръмния терен.

Къщата с обор се намира на 10 км. над с. Влахи в полите на Пирин, достъпна е само с високопроходим автомобил, тъй като пътя до там е в изключително лошо състояние, пресича три малки реки.

Микробусът на криминалната лаборатория не можа да стигне на мястото, огледът е приключил към 15.30 ч., когато линейка от ЦСМП-Благоевград тръгна от с. Влахи да сваля трупа на починалия за извършване на аутопсия.

Досъдебното производство ще установява дали смъртта на пастира е вследствие от инцидент или убийство, казаха от Окръжна прокуратура-Благоевград.

Собственикът на стадото крави е от Кресна, пастирът също е от там, младия мъж снощи е бил добре. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети пастир, убийство
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати