Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Майката на хвърления от мост Дариел: Бащата е пълен изрод, да гние в затвора и да умре там

Закон и ред

Майката на хвърления от мост Дариел: Бащата е пълен изрод, да гние в затвора и да умре там

Снимка:

Тръгнала си след поредния побой, не може да си прости, че не е взела детето

Майката на малкия Дариел, който беше брутално убит от собствения си баща, проговори. Жената разказа пред „24 часа“, че избягала без детето си с надеждата, че ще си го вземе чрез институциите. Жалба обаче не подава – от страх.

Поля Христова не крие, че бащата биел и нея, и сина им.

„Да, малтретираше го. Беше син по дупето. От „Закрила на детето“ идваха в детската градина. Беше предупреден да не го прави. Случи се миналия август. Тогава от детската градина видели сините и сигнализирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не искам и да си го мисля. Той е пълен изрод. Пълен убиец! Не искам да го виждам. Да гние в затвора и да умре там. Това искам аз, да го линчуват“, заяви почернената жена.

Тя разказа хронологията на събитията отпреди няколко дни, когато избягала от мъжа си.

„Отново ме преби. Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. За мен това беше ад. Идва уикенда - ад, защото тогава съм вкъщи и трябва да съм с него. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо - детето си. Но от страх не го направих, защото знам какво ще следва. Той каза, че ще ме убие - мен, детето, а след това и него. Обаче той на себе си няма да посегне. Той не е способен на това да си посегне. Нека да страдат другите хора около него. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжа в семейството. Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв. Какво повече да говоря за тоя човек“, каза жената.

В миналото след подоите на два пъти се оказвала в болница.

„Единия път имах счупено ребро, а втория - цялостен срив на тялото. Влачех се по земята“, разказа Поля.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема