Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъжът, хвърлил детето си през мост в Габрово, е направил самопризнания

Закон и ред

Мъжът, хвърлил детето си през мост в Габрово, е направил самопризнания

Снимка:

Трудно му било две седмици да гледа сам сина си

Мъжът, който е заподозрян, че е хвърлил невръстното си дете през мост в Габрово, е направил пълни самопризнания. Това обяви областният директор на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров.

Не е бил надрусан и няма данни, че е употребявал наркотици, стана ясно още от думите на комисаря. Заподозреният е криминално проявен и е лежал осем месеца в затвора в Ловеч.

„Той е криминално проявен – за кражба и за средна телесна повреда, за което има осъдителна присъда“, съобщи Муеров.

Бащата бил все още твърде объркан и не дава конкретни мотиви за това какво го е накарало да извърши жестокото убийство. Това става ясно от думите на окръжния прокурор в Габрово Надежда Желева. Единственото обяснение, което не е мотив, е че му било трудно да се грижи за детето.

„Той казва, че откакто е изчезнала съпругата му, е изпитвал затруднения в отглеждането на 5-годишното дете“, обясни прокурорът.

Освен обвиняемия снощи е разпитана и самата майка на починалото дете. Тя е обяснила, че е избягала, защото ѝ било трудно да живее с този мъж. Двамата са заедно от около 8 години. Досега тя не е подавала сигнал за домашно насилие. Няма сигнал и от институциите, че детето е в риск.

„Не е подавала сигнал, защото се е страхувала. Заплашвана е, че ако се оплаче на компетентни органи, ще бъде убита или ще ѝ бъде взето детето“, посочи Желева.

Мъжът не е работил и жена му го е издържала.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив