Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Майката на убитата Дарина: Когато чух присъдата, се почувствах в безтегловност

Закон и ред

Майката на убитата Дарина: Когато чух присъдата, се почувствах в безтегловност

Снимка:

Според майката на убитата Дарина, Викторио Александров е страхотен манипулатор

„Когато чух присъдата, се почувствах в безтегловност. Ние бяхме убити. Лошото е, че не само ние, а и съученичките на Дарина, бившите му приятелки. Всички свидетели, които са срещу него, са застрашени“. Това каза в интервю пред „24 часа“ майката на Дарина Министерска - Ваня.

По-рано днес петчленен състав на СГС с председател Иван Коев осъди на 20 години затвор Викторио Александров за смъртта на 23-годишната Дарина и едногодишната им дъщеричка Никол.

„Той е страхотен манипулатор. Това е продукт, създаден от мама и от тате. Затова казах и в моята пледоария, че тези родители не са надеждни и обективни свидетели“, допълни Ваня Министерска. Спорен нея процесът е политически. По думите й с присъдата е била нанасена плесница върху всички усилия срещу домашното насилие през последните години.  


Коментари (1)

Циник Всички недоволни от присъдата да си купят по една чекийка, да чакат след 14-15 години нещастника да излезе от затвора , да го хванат като глутница и да му разиграят "ситното касапско хоро". Дано тогава чувството им за справедливост се удовлетвори !
20.01.2021 16:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още