Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Намериха изгорял джипа, с който са избягали извършителите на инкасо грабежа в Перник

Закон и ред

Намериха изгорял джипа, с който са избягали извършителите на инкасо грабежа в Перник

Намериха изгорял джипа, с който са избягали извършителите на инкасо грабежа в Перник - Tribune.bg
Снимка:

Намерен е изгорял джипът, с който са избягали извършителите на вчерашния грабеж в Перник, при който бяха задигнати около 1 млн. лв. от инкасо автомобил. Това съобщи директорът на ОДМВР ст. ком. Димитър Попов, цитиран в Нова телевизия.

Колата била открита над пернишкия квартал "Църква" в близост до магистрала "Струма". Все още не е уточнено чия собственост е джипът, няма и заподозрени по случая.

Междувременно компанията "ВИП Секюрити", чиято собственост е ограбеният автомобил, обяви 200 000 лв. награда за достоверна информация за извършителите на грабежа.

Вчера малко преди 16.00 часа бе извършено въоръжено нападение над екип и инкасо автомобил на компанията. Нападателите са били четирима, въоръжени с огнестрелни оръжия. При инцидента единият от охранителите е бил ранен, вследствие на удар по главата с оръжие.

 Охранителите са подали сигнал с паник бутон и на мястото на инцидента са пристигнали представители на МВР и разследващи полицаи. На ранения охранител е била оказана медицинска помощ, той е в добро общо физическо състояние.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети инкасо, Перник

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети