Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Нападната адвокатка проговори: Блъска главата ми в стената, опита да ме изнасили

Закон и ред

Нападната адвокатка проговори: Блъска главата ми в стената, опита да ме изнасили

Нападната адвокатка проговори: Блъска главата ми в стената, опита да ме изнасили - Tribune.bg
Снимка:

Жената е била малтретирана в кантората си над час

„Бях нападната, малтретирана над един час в кантората си. Извършителят се опита и да ме изнасили“, написа във Фейсбук адвокат Валентина Каменарска, която стана жертва на посегателство. Вчера беше съобщено, че столична адвокатка е нападната в кантората си от клиент. След това мъжът избягал. Полицията го издирва.

„Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен“, разказва в социалната мрежа адвокат Камераска. И допълва, че клиентът никога и по никакъв повод не е показвал, че има някакво влечение към нея.

„При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо. Не, не успя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и огромен силен мъж“, разказва потресаващото нападение адвокатката. По думите й, след като започнала да крещи, мъжът удрял главата й в стената. „Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля,че това ме спаси“, допълва тя.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още