Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Николай Хаджигенов е осъден за клевета от собственика на „Делта Гард“ преди 2 години

Закон и ред

Николай Хаджигенов е осъден за клевета от собственика на „Делта Гард“ преди 2 години

Снимка:

Между Димитър Спасов и „отровния“ Хаджигенов съществува стара лична вражда, охранителната фирма често е обект на фалшиви новини от протестиращите

Адвокат Николай Хаджигенов, известен като един от предводителите на протеста, е осъден окончателно за клевета и обида. Пострадалият от неговите изявления бизнесмен Димитър Спасов, собственик на охранителната фирма „Делта гард”, е получил вече изпълнителен лист, с който ще вземе обезщетението от 1000 лева, заедно с лихвите, пресметнати от февруари 2018 г. насам, предава bunt.bg.

Сумата е символична. Обидните изявления на Хаджигенов са прозвучали в интервю в предаването „Честно казано” на несъществуващата вече телевизия BiT през октомври 2017 г. Темата е била „Спортът – корупционна структура”. А изразите, заради които се стига до дело са „Димитър Спасов е съпричастен към корупционни схеми в Българска федерация по кикбокс и муай тай” и „Димитър Спасов е „христоматиен пример за корупция”.

Враждата между двамата датира от много години. Хаджигенов е бивш съдия по кикбокс, отстранен сред серия от скандали, грешно отсъждане и разправии с колеги.  


Коментари (6)

Българин Още един факт защо не трябва да се вярва на организаторите на уличните изцепки!!!
Това са хора със мътно минало и съмнителен морал и етика!
16.08.2020 13:53 / Отговор
кесо От БФК са направили услуга на глупак №2 от "Отровно трио-тримата глупаци" щот сигур е щял да изяде лобутя от някой по-кибритлия кикбоксьор за "неволни грешки" прид отсъждането.
16.08.2020 14:01 / Отговор
ГАРДОВЕТЕ Защо го бавят
16.08.2020 14:23 / Отговор
Юлияна Браво!Това означава че адХаджигенов е непримирим и смел много преди да ни стане известен като член на 'Отровното трио"
16.08.2020 18:32 / Отговор
АБВ до Юлиана На какво викате браво?
На това че е осъден??? Това ако е смелост?
На някои хора моралните ценности им са много елементарни?
16.08.2020 21:38
Янаки А тиквоний колко пъти е съден
18.08.2020 17:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема