Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Образуваха ново досъдебно производство срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания

Закон и ред

Образуваха ново досъдебно производство срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания

Образуваха ново досъдебно производство срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания - Tribune.bg
Снимка:

Прокуратурата започна ново разследване срещу хазартния бос Васил Божков. Държавното обвинение ще нищи данни за убийства, принуди и изнасилвания, за които е образувано ново досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, действала на територията на страната от 2012 г. до момента.

Прокуратурата е изискала досъдебни производства от други прокуратури, касаещи конкретни случаи, свързани с разследване на убийства и опити за такива. Извършва се анализ на всички убийства през годините, свързани с лица, осъществявали хазартна дейност, както и случаи на извършени изнасилвания, съобщиха от прокуратурата.

Материалите са отделени от основното разследване срещу Божков, касаещо множество престъпни деяния, част от които свързани с неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари и други. По това производство в качеството му на ръководител на организирана престъпна група е привлечен Божков.

Прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, относима към разкриването на престъпната дейност на групата, да сигнализират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е гарантирана.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети