Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста

Закон и ред

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста

Снимка:

СГС смята, че Николов може да се укрие или да извърши друго престъпление

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста. Това решиха магистратите от СГС. Те съзряха опасност Кристиян Николов да се укрие или да извърши друго престъпление, въпреки напредналия процес, пише НОВА.

По-рано защитата на Николов поиска от Софийския градски съд да измени мярката му за неотклонение от „задържане под стража” в по-лека - „домашен арест”. Според адвокатите Николов е в ареста твърде дълго време.

На този фон смъртта на експерт и замяната му с друг, който да извърши изследване за психологическото състояние на подсъдимия, наложи отлагането на заседанието за 1 септември.

В Софийския градски съд се оказа, че новоназначеният психолог не е прегледал лично Николов и няма как процесът да продължи. В следващите седмици това трябва да се случи, след което и в съда да стане ясно какво е психическото състояние на подсъдимия.

Телевизионният водещ загина в катастрофа навръх Великден миналата година. Две експертизи доказаха, че при катастрофата Николов е карал с близо 100 км/ч и е имал три вида наркотици в кръвта.

Експертизите за психологическото състояние на Николов са последни по делото. След това се очаква и решение на съда за това дали подсъдимият умишлено е предизвикал смъртта на Цветков.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още