Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Очаква се екстрадицията на убиеца на Виктория в България

Закон и ред

Очаква се екстрадицията на убиеца на Виктория в България

Снимка:

Срещу 21-годишния заподозрян има повдигнати задочно две обвинения

Северин Красимиров, който бе задържан за жестокото убийство на Виктория Маринова в Германия, първо трябва да бъде изправен пред съда там. Германските магистрати трябва да решат за неговата екстрадиция. Този процес може да отнеме около 40 дни, съобщи Фредо де Врийс, директор на Службата за криминални разследвания в Долна Саксония.

„24 часа“ обаче съобщава, че той ще бъде изправен пред съда още утре, а екстрадирането му ще стане до дни.

Срещу 21-годишния заподозрян има повдигнати задочно две обвинения – за изнасилване и за убийство, извършено с особена жестокост. Според разследващите, нападението не е било планирано, а спонтанно. Целта е била сексуално посегателство.

Полицията в Долна Саксония разкри информация и около адреса. След контакт с българската полиция, немските власти са открили местонахождението на Северин. Той е бил задържан в кооперация в Щаде, в която са пребивали негово роднини. Според информацията в някои медии става въпрос за дома на майка му. Заподозреният е задържан с още един мъж, който е бил освободен веднага. Според данни на германската полиция русенецът е пристигнал в Германия с автомобил. Той е обвинен и във фалшифициране на документи, съобщиха още полицаите. 

Полицията в Долна Саксония обяви, че няма никаква информация Красимиров да е свързан с политически организации, които биха го използвали като поръчков убиец.  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема