Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Основна версия за побоя над Слави Ангелов – журналистическата му работа

Закон и ред

Основна версия за побоя над Слави Ангелов – журналистическата му работа

Основна версия за побоя над Слави Ангелов – журналистическата му работа - Tribune.bg
Снимка:

Днес решават мерките за неотклонение на задържаните

Основната версия, по която работи МВР, е, че побоят е свързан с журналистическата работа на Слави Ангелов. Трима души – преките извършители на побоя над Слави Ангелов, са с обвинения. Вариантите са много – вражда, любовна история, но такъв жесток побой не става за една дума, казана накриво – затова причината вероятно е по-сериозна от междуличностни отношения. Това съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов пред bTV.

„Няма нищо по-безценно от екипната работа, защото с помощта на колеги от много институции успяхме да заловим виновниците за побоя. Не бих казал, че арестуваните живеят в мутренските времена на 90-те години, по-скоро не са мислили, че някой може да им се опълчи или да стигне до тях, защото не вярвам някой да извърши такова нещо при положение, че знае какви са последствията след това“, коментира случая Иванов.

„С действията си и тези на прокуратурата сме доказали, че законът е равен за всички и който го престъпи, рано или късно ще се изправи пред съда“, допълни Иванов.

Арестуваните мъже са познати на полицията с предишни техни прояви.

Днес предстои разглеждане на мерките им за неотклонение.

„Най-вероятно биячите са действали по поръчка, в размяна на какво – не може да се коментира“, допълни главният секретар на МВР. Според него това са преките извършители, най-вероятно идеята за побоя не е тяхна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети