Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Освобождават задържания за убийството на Виктория

Закон и ред

Освобождават задържания за убийството на Виктория

Снимка:

По непотвърдена информация има друг заподозрян и свидетел на жестокото престъпление

Румънският гражданин с украинско гражданство, който бе задържан във връзка с убийството на Виктория Маринова в Русе, ще бъде освободен. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в града старши комисар Теодор Атанасов. По-рано днес бе съобщено, че полицията проверява алибито му. ДНК-то на румънеца на съвпада с това, открито на местопрестъплението, са показали пробите.

"За момента нямаме факти и обстоятелства, които да съобщим. При получаване на нова информация ще бъдете уведомени официално", каза още комисар Атанасов.

Има друг заподозрян за убийството, съобщава Нова ТВ. По неофициални данни той е избягал в чужбина.

Полицията разполага със свидетелски показания на убийството на Маринова, съобщава 24 часа. Работи се усилено по показанията и се очаква до няколко часа извършителят на убийството да бъде задържан, пише изданието.

Още през деня се появиха твърдения, че по случая има няколко задържани.

В Русе днес заседава оперативният щаб, сформиран за разкриване на убийството, в който участват министърът на вътрешните работи Младен Маринов, директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов, говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова и прокурори от Върховна касационна прокуратура.

По-рано от полицията разкриха гореща телефонна линия, на която всички граждани, които знаят нещо за убийството, могат да подават сигнали - 0889562407.  


Коментари (1)

К.Анкова Жалко таих надежда да е той
09.10.2018 22:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема