Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Подполковникът от НСО, ръководил група за поръчкови убийства, остава в ареста

Закон и ред

Подполковникът от НСО, ръководил група за поръчкови убийства, остава в ареста

Снимка:

Продължава издирването на поръчителя на убийството на Марангозова

Подполковникът от НСО, който е обвинен за ръководител на група за поръчкови убийства, остава в ареста. Най-тежката мярка за неотклонение му бе наложена от Софийския военен съд.

Борис Иванов е обвинен за това, че приел и организирал убийството на Станка Марангозова.

Освен него в ареста остава и още един задържан – П.К, който е обвинен за извършването на самото убийство. Друг задържан – В.П., е с мярка „домашен арест“. Той е обвинен за помагач.

Продължава издирването на четвъртият обвиняем И.М., съобщават от съда. Твърди се, че доведеният син на бившата социалната министърка Емилия Масларова, Иво Масларов, е поръчителят на убийството.  

 


Коментари (1)

Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още