Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Подполковник от НСО ръководил група за поръчкови убийства, синът на Масларова поръчал Марангозова?

Закон и ред

Подполковник от НСО ръководил група за поръчкови убийства, синът на Масларова поръчал Марангозова?

Снимка:

Служител на Националната служба охрана (НСО) ръководил група за поръчкови убийства, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Той е имал чин „подполковник“.

Групата е съпричастна към убийството на финансовата измамница Станка Марангозова, извършено през октомври миналата година в столичния квартал „Младост“. Поръчителят на убийството е напуснал страната през март и се издирва с европейска заповед за арест и с червена бюлетина на Интерпол - самоличността му обаче не беше оповестена.

"Поръчител на убийството на Марангозова е лице, което е имало неуредени финансови взаимоотношения с жертвата. За мократа поръчка са платени 50 000 лева", съобщи Милева. 

Според източници на сайтовете ПИК и "24 часа" поръчителят е Иво Масларов, доведеният син бившата социалната министърка Емилия Масларова в няколко правителства на БСП. Той бил един от завлечените от Марангозова, който впоследствие започва да я изнудва и заплашва.

Организираната престъпна група се е занимавала още с разпространение на наркотици, изнудвания, както и с поръчкови убийства. Групата е действала от януари 2019 година до май тази година. За ръководене и участие в групата са привлечени три лица. Те са задържани са за 72 часа. Ще бъде поискан постоянният им арест.

Националната служба за охрана (НСО) оказва пълно съдействие на Военноокръжна прокуратура-София по продължаващите действия на разследващите органи, заявявиха от службата. Ръководството на НСО очаква от разследващите да им бъде предоставена информация по случая с оглед на предприемане на всички законосъобразни действия спрямо служителя.

НСО категорично заявява, че при установена вина следва да бъде понесена цялата строгост на закона.  


Коментари (13)

hahaha Мунчо кажи си във същата масонска лоджа ли си където подчинения ти водил често разговори? Дето сега е задържан за поръчково убийство? Мунчо кажи си :D Че сте членове на тази секта заедно със жена ти :D
Дето не е тайна за никой това. Тази секта е опасна и трябва да се смята за терористична организация и да се арестуват всички неини членове за които е известно че са във нея!
21.05.2020 13:10 / Отговор
hahaha Защо не се каже ясно и точно че става дума за прокопиевата така наречена секта? които се правят на масони! Където са мунчо и жена му приети във нея!
21.05.2020 13:12 / Отговор
Тартаковер За правописа "hahaha"- от мен ха ха ха...! За стила на писане-също. Абе, няма ли модератори, коректори, литератори в тази медия? Не усещат ли, че когато публикуват всякаква помия,която избликва в междуушното пространство на умствена амеба, олекват страшно много. То вярно че държат на """коментатори""(оле мале, кой туй нещо) които са верни на поставената задача да се оплюва и хули неудобния, ама все пак...!? Ще си изгубят и втвърдените хардлайнери, и те ще се отвратят, като четат коментари от умствени глисти.
21.05.2020 13:36 / Отговор
Киро Бизона Тартаковерчо, казал съм ти да си слагаш памперси, щото като се насереш прав и ти тече от крачолите! Постоянно умирисваш тук с тъпанарските си коментари! Разбра ли бре, клефук? И гледай да не попаднеш на някой от „втвърдените хардлайнери“, че да не ти го отмаа до пататите и да ти избие глистите, дето толкова време си отглеждаш! Ясно ли е? Айде чиба!
21.05.2020 14:01
Диагностициране Тартаковер, добре е да изискваш грамотност от другите, но е още по-добре, ако си безгрешен.
Тавтология: "втвърдените хардлайнери", но и прилагателното не е точно;
липсват необходимите запетаи, отделящи вметнати изречения и пр.
Стилът: изнервен и злобен, след като не сте засегнат лично.
Извод: касае се за болезнена партийна пристрастност.
21.05.2020 15:15
Радост вкъщи За правописа - добре, така да бъде. За стила на писане - също. А по същество нещо да кажете?! Нещо да опровергаете и то със сериозни аргументи?!
21.05.2020 13:40 / Отговор
Тартаковер Разбира се, с удоволствие ще Ви отговоря. Защото въпросът Ви е коректен и добре зададен. Нямам намерение да опровергавам нищо, защото нищо не знам за това престъпление повече от Вас, или някой друг. Плюс това не изпитвам никакви симпатии, нито към Масларова, нито към партията й, нито към политическите бандити, които днес ръководят държавата, или са в парламента. Въпреки това, Масларова едва ли може да носи вина заради доведения си син, тя следва за друго да отговаря. Това мога да коментирам по Вашия въпрос. А предният ми коментар не се отнася за колеги като Вас, а за простаци тип"Киро Бизона". Прочетете елитния му каруцарски стил и речник на три мастики и лесно ще оправдаете онова което съм написал там в четвъртото си изречение...
21.05.2020 14:29
Мая Уважаеми г-н Тартаковер,
Каня Ви най-учтиво на протеста ми в събота да свалим заедно "политическите бандити, които днес ръководят държавата".
Ваша Мая
21.05.2020 14:45
k Синът на Масларова е в къщата на мащехата си в Гърция!
21.05.2020 13:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още