Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата ще разследва инцидента на маратона в София

Закон и ред

Прокуратурата ще разследва инцидента на маратона в София

Снимка:

По случая е възложена проверка, в хода на която ще се установи налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер

Софийска районна прокуратура се е самосезирала във връзка с агресора, съборил грубо сръбкинята Оливера Йевтич по време на вчерашния маратон в София. Жената не успя да финишира на дисциплината 10 км, след като беше изблъскана. 

В съобщението си от прокуратурата посочват, че от публикации в медиите става ясно, че малко след старта на състезанието мъж - участник в маратона, избутва друга участничка, след което тя пада на земята и по този начин възпрепятства участието ѝ в състезанието. След инцидента на пострадалата е оказана медицинска помощ, казват от обвинението.

По случая е възложена проверка, в хода на която ще се установи налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер и по кой текст от Наказателния кодекс.                

Както ви съобщихме по-рано, според потребители на Фейсбук, името на агресора е Боян Вачев. „Да, вече е уведомена и полицията. Благодаря на всички“, пише жена, която е участвала в издирването му.  

ФейсбукФейсбук


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още