Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата в Перник: Близките на Емил Боев разпознаха тялото му

Закон и ред

Прокуратурата в Перник: Близките на Емил Боев разпознаха тялото му

Прокуратурата в Перник: Близките на Емил Боев разпознаха тялото му - Tribune.bg

Намерени са вещи и особени белези, които дават основание да се предположи, че намереното тяло в Перник е именно на Емил Боев. Това коментира говорителят на Окръжната прокуратура в града Албена Стоилова, съобщава Нова телевизия.

Близките са уведомени и са имали възможност да видят тялото и също са потвърдили, че става въпрос за Боев. Ще бъде извършена и ДНК експертиза за категорично заключение.

При първоначалния оглед не са констатирани следи от насилие. „Ще бъде направена аутопсия от Съдебна медицина”, допълни Стоилова.

Защо тялото е забелязано едва сега, от полицията обясниха: „При удавяне, трупът първо потъва, а след определен период изплува. Зависи и от метеорологичните условия. В период между 40 и 60 дни тялото изплува на повърхността”, посочи ком. Йордан Николов.

От полицията уточниха, че до този момент не са направили проверка на езерото, от което изплува тялото на Боев, защото условията са били „много трудни за обикновени водолази”. „Във вторник трябваше да пристигнат водолази, които да проверят и това езеро. Положихме максимални усилия по разследването”, поясни още ком. Николов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати