Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокурорският син от Перник с две нови обвинения

Закон и ред

Прокурорският син от Перник с две нови обвинения

Прокурорският син от Перник с две нови обвинения - Tribune.bg
Снимка:

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две престъпления, извършени в Перник, съобщиха от прокуратурата.

Сега той е обвинен за това, че на 12 май 2022 г. около 01.00 часа, в близост до детска площадка в Перник, се е заканил с убийство на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет, който още не е установен от разследващите. Пострадалият е получил лека телесна повреда.

Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия, отбелязват от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК и по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 130, ал. 1 от НК, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

Михайлов е обвиняем и по друго досъдебно производство за  нанасяне на телесни повреди, закана с убийство и хулиганство. Разследването по него е приключило с внасяне на обвинителен акт в Софийския районен съд.

В края на миналата година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем престъпления. В момента той се намира в ареста. 

БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети