Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокурорският син от Перник се връща в ареста

Закон и ред

Прокурорският син от Перник се връща в ареста

Прокурорският син от Перник се връща в ареста - Tribune.bg
БГНЕС

Съдът реши на втора инстанция прокурорският син от Перник Васил Михайлов да се върне в ареста, съобщава бТВ. Мотивите - има доказателства, че  Михайлов е нарушил домашния си арест. Полицейски инспектор от Перник е свидетелствал за това.

БГНЕС

Има запис, на който се вижда, че обвиняемият е следвало да е под домашен арест, а той вместо да влезе в жилището веднага, е посетил намиращо се в близост заведение.

Според обвинението приятелката на Михайлов е могла да направи това, а действията на Михайлов са "демонстрация на незачитане на правилата".

БГНЕС

Младежът е обвинен за това, че на 9 април, около 4 часа, в близост до детска площадка в Перник, многократно е удрял и ритал в главата мъж. Той и го порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му е причинил средна телесна повреда. След това Михайлов се закани да убие жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Прокурорският син е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14 часа, в близост до заведение в Перник, многократно е удрял в главата друг човек. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

Кадър/ бТВ


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати