Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие – ще я отвлече в мазе, ще я целуне и ще я гръмне в гърлото

Закон и ред

Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие – ще я отвлече в мазе, ще я целуне и ще я гръмне в гърлото

Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие – ще я отвлече в мазе, ще я целуне и ще я гръмне в гърлото - Tribune.bg

20-годишната Боряна, която е имала връзка с прокурорския син Васил Михайлов в продължение на две години, разказва, че първият побой ѝ е бил нанесен още преди Васил да стане известен.

В момента тя е с денонощна полицейска охрана, назначена от прокуратурата, съобщи БТВ.

„Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, казва в Боряна Рангелова.

Единият от побоите определя като най-жесток – в нощта срещу 28 октомври миналата година. Часове, след като Васил Михайлов е пуснат за първи път под „домашен арест“, след като прекарва месеца в ареста по обвинения за побои и заплахи.

„Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво съобщение. Бяха ми отправили неприлично предложение, на което аз в никакъв случай не съм откликнала. Започна да ме удря, многократно, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея“, спомня си Боряна.

„В разговора ни на 1 юли той ми обясняваше как съм предателка, как съм могла да го направя това нещо. Започна да ми обяснява как ако иска да ме убие, той със сигурност ще ме убие, ще намери начин да ме убие. Той може да убие всеки един човек, когото прецени. Дори ми разказваше за начина, по който искал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от затвора ще ме намери, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото“, добави Боряна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети