Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокурорският син Васил Михайлов се изправя и пред съда в Бургас

Закон и ред

Прокурорският син Васил Михайлов се изправя и пред съда в Бургас

Прокурорският син Васил Михайлов се изправя и пред съда в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Това е едно от трите дела срещу него. Случаят е от лятото на 2021 година в Созопол, когато Михайлов е нападнал мъж и го е ударил в лицето

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов се изправя пред Районния съд в Бургас, предава Нова телевизия.

Това е едно от трите дела срещу него. Случаят е от лятото на 2021 година в Созопол, когато Михайлов е нападнал мъж и го е ударил в лицето.

Районната прокуратура в Бургас му е повдигнала обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.

Васил Михайлов е привлечен като обвиняем за това, че на 31.08.2021 година на алея в Созопол е ударил с юмрук в областта на лицето П. Г. умишлено, като му е причинил средна телесна повреда, изразяваща се в деформация на носа. Наложило се е да правят тотална реконструкция на носа на пострадалия, което е причинило постоянно разстройство на здравето, посочват от обвинението.

Прокурорският син от Перник е в ареста, след като съдът категорично отказва да го пусне под домашен арест. Васил Михайлов е с 8 обвинения, извършени за 7 месеца след дузина сигнали за насилие срещу него.

Младият мъж беше арестуван заради уличния тормоз в град Перник.

Срещу Михайлов се водят и други две дела за побой. Припомняме, че той беше задържан в началото на юни миналата година след побой над бившия футболист на „Миньор“ (Перник) Румен Андонов.

До ареста му се стигна след акция на МВР в града в отговор на заканата на кмета Станислав Владимиров да оглави протести срещу отказите на полицията да работи по сигнали срещу прокурорския син.

Според прокуратурата той е изключително агресивен и не веднъж е демонстрирал чувство за безнаказаност. При нападенията е използвал боксове, ножове и е викал приятели, които да снимат клипове, твърдят още разследващите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети