Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Рашков пак обвини ГЕРБ за „Хемус“

Закон и ред

Рашков пак обвини ГЕРБ за „Хемус“

Рашков пак обвини ГЕРБ за Хемус - Tribune.bg
Снимка:

Вътрешният министър Бойко Рашков се яви в прокуратурата, където беше извикан с призовка, за да даде сведения по делото „Хемус“. Пред журналисти той обяви, че се е явил, тъй като е получил призовка и имал да си каже важни неща с прокурора. „Това е закон. Аз нямам никакви притеснения да се явя в прокуратурата“, обяви пред журналисти Рашов.

По думите му средствата, които са отделени за строителството на лотовете не всички са отивали за самото строителство. „Да кажем 50-60 или 70-80 млн. лева, толкова, колкото са били авансово превеждани на фирмите, представили се като строители на магистрали. 30-40% от тях са се отделяли и са се насочвали към една политическа партия. Коя е тя прокуратурата поиска да ѝ кажа миналата седмица и аз ѝ казах, че това е политическа партия ГЕРБ“, обяви Рашков, но не пожела да каже дали има доказателства за тези си твърдения.

Запитан дали е предал доказателства за тези свои твърдения, Рашков не пожела да отговори. Обвини прокуратурата в бездствие и си тръгна, докато журналистите го гонят с въпроси по стълбите на Съдебната палата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати