Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. СДВР: Нямаше физическо насилие при задържането на Кърджилов

Закон и ред

СДВР: Нямаше физическо насилие при задържането на Кърджилов

Снимка:

Граждани са подали множество сигнали заради блокадите, сред тях има и инвалиди

Преди час се случи инцидент. От няколко дни предупреждаваме за това. Това заяви представител на органите на реда на извънреден брифинг в СДВР.

„На Орлов мост възрастна жена е спряла пред протестиращите и е решила да изкаже своето мнение пред протестиращите. Един от протестиращите се насочва към нея и изхвърля съдържанието на чашата, която държи в ръката си. Жената му посяга с бастун. Сега ще направим анализ. Ще повишим нивото на тона. Жената се е явила да изрази своето мнение, всички видяхме поведението на протестиращите. Всеки ще носи своята отговорност. Ще изясним ситуацията. Двамата се намират в Първо районно. До изясняване на случая двамата ще останат там“, каза той.

„Не можем да говорим за физическо насилие. Абсолютно професионално задържане“, заявиха от СДВР.

Имаме огромен брой сигнали на граждани, които се чувстват много засегнати от създалата се ситуация. Сред тях има инвалиди, заяви представителят на СДВР.  


Коментари (8)

Български офицер Абе Червено БРП /к/ - БКП - БСП мекеренце , запали ли се България първо такива като теб ще висят по стълбовете с главите надолу .....!!!
31.07.2020 11:27 / Отговор
дедо Влайчо Офицер....хаха ха ти си мекере бе,офицер такъв няма,най много да си фатмак или маршируваш като оня,,генерал" лава ръка лав крак
31.07.2020 22:47
РУМЕН РАДЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!! РАЗПАЛВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ЦЕЛТА Е БЪЛГАРИЯ ДА Е НОВАТА СИРИЯ!! ТАКА СССР СЕ ВРЪЩАТ НА БАЛКАНИТЕ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ!!! !
31.07.2020 12:25 / Отговор
кесо Как пък не е успял "да се хвърли за политическа дузпа" я в краката на полицаите, я пред полицейския бус бре. Лошо, Кърджилов, лошо, Черепа не обича да си дава парите на некадърници.
31.07.2020 12:54 / Отговор
Браво! Находчив коментар!
31.07.2020 13:42
Отвратително! Терористите на Орлов мост се смятат за недосегаеми като ментора си Радев!
31.07.2020 15:49 / Отговор
Иванчева(и аз съм луда) А защо не му поднесохте кафе?Такава полиция не е полиция!
31.07.2020 17:23 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още