Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Нападателите на бай Георги от с. Езеро остават в ареста

Закон и ред

Нападателите на бай Георги от с. Езеро остават в ареста

Снимка:

Синът на пребития дядо благодари за спешните действията на Иван Гешев

Синът на пребития в новозагорското с. Езеро бай Георги благодари за спешните и експедитивни действията на главния прокурор Иван Гешев. Баща му Георги Николов, на 72 години, бе нападнат и пребит от двама крадци. Целта на грабежа е била пенсията на възрастния мъж. Успели са да му вземат 150 лева в нощта на 29 декември.

„Към 00:30 часа чух блъскане. Помислих, че са животните ми. Влязоха в стаята, и както лежах, скочиха върху мен. Единият ме държеше за гърлото, а другият ме блъскаше”, разказа пострадалият Георги Николов пред Нова тв. Пострадалият сподели, че нападателите са го били през цялото време на нападението, като в същото време са тършували във всички стаи.

За да не го разпознаят извършителите на кражбата и побоя, хвърлили одеяло върху мъжа. Установено е, че те са криминално проявени лица с много други случаи на грабежи. Те обаче са ги извършили като непълнолетни и не са били в затвора.

Сега двамата нападатели на възрастния дядо Георги остават в ареста, реши съдът в Нова Загора. Обирджиите имат и съучастник, който е на 16 години и не може да носи съдебна отговорност. Те обаче може да получат до десет години лишаване от свобода.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още